Regisztráció / Belépés diákoknak class="head_mail" href="mailto:uh!pont!bedinu!kukac!letohsupmac">uh!pont!bedinu!kukac!letohsupmac4028 Debrecen, Kassai út 26.
FőoldalSzolgáltatások

Szolgáltatásaink:

A Campus Hotelben sokszínű szolgáltatásokkal állunk vendégeink rendelkezésére. Az aktív pihenést a sportpályák, a tornaterem és a bowling pályák biztosítják, emellett étterem, kávézó és a bowling bár is várja vendégeinket.

Étterem
Étterem
A hotel „A” épületében működik a Campus Étterem. A 700 adagos főzőkonyhával rendelkező, 200 férőhelyes önkiszolgáló étterem a napi étkezésen túl kiválóan alkalmas rendezvények, konferenciák, esküvők lebonyolítására.
Bowling bár
Bowling bár
Szintén az „A” épületben üzemel a bowling bár, ahol hat bowling pálya és finom italok várják a vendégeket. A bár méretének és kialakításának köszönhetően partik megrendezésére is tökéletes.
Árakról és pálya foglalásról az alábbi telefonszámon érdeklődhet: +36 52 529 111
Könyvtár
Könyvtár
2015 elején nyitottuk meg 1000 kötetes könyvtárunkat a „B” épületben. Itt bárki kedvére olvasgathat, válogathat a könyvek közül a nap 24 órájában. A kulcsot a „B” épület recepcióján lehet kérni.
Rendezvényterem
Rendezvényterem
A Campus Hotel „B” épületében kialakított 100 m2-es rendezvényterem kisebb összejövetelek, megbeszélések szervezésére alkalmas.
Kérésre díjmentesen biztosítunk projectort, flipchart táblát.
Sportpályák
Sportpályák
A Campus Hotel „B” épülete mellett egy-egy aszfaltburkolatú, villanyfényes megvilágítással rendelkező kézi- és kosárlabdapálya található, amelyeket vendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe. Sportszerek az „A” épület recepcióján kölcsönözhetők.
Mosoda
Mosoda
A Campus Hotel „B” épületében modern mosoda áll a vendégek rendelkezésére 5 mosó- és 4 szárítógéppel. A mosógép használatáért 750 Ft-ot, a szárításért 750 Ft-ot kell fizetni alkalmanként.
Széf
Széf
A központi széf az "A" épületben található. Bérleti díja havonta 5.000 Ft.
Játszószoba
Játszószoba
A Campus Hotel "B" épületének földszintjén található játszószoba kreatív és társasjátékokkal várja legkisebb vendégeinket. A szoba kulcsa az "A" recepción felvehető.
Parkolás
Parkolás
A Campus Hotel saját parkolóhelyekkel rendelkezik, amelyeket szállóvendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe. A zárt kerékpártárolót ugyancsak díjtalanul használhatják a hotel vendégei

A Campus Hotel mindkét épülete akadálymentes.

© 2024 Minden jog fenntartva! Üzemeltető cég:  UD Hotels Kft. 4028 Debrecen, Kassai út 26.
Készítette:WebDeb.hu